Kom i julestemning med teaterstykket Reisen til julestjernen på Turneteatret i Trøndelag. Det blir spennende, morsomt, rørende og eventyrlig, noe for hele familien. Du kommer garantert i julestemning og for mange av oss er dette noe vi må få med oss før jul.

Om reisen til Julestjernen

Vi er i et kongerike i eventyrland. Her fins utenisser, innenisser, snøfnugg og røvere. Og ikke minst prinsesse Gulltopp. Den lille prinsessen vil ha den ekte julestjernen på treet når det blir jul, den som lyser så vakkert på himmelen. Hun går ut i vinterkulda på julenatten for å lete etter julestjernen, og blir borte.

Kongen blir rasende og kaster en forbannelse over julestjernen som gjør at den slukner. Bare Gulltopp kan få den til å skinne igjen. Mange år senere dukker en unge kvinne som heter Sonja opp på slottet. Da hun får høre den triste historien, vil hun gjøre alt hun kan for å finne prinsesse Gulltopp og få julestjernen til å skinne igjen.

Garantert julestemning

Over 50 aktører, store og små, er med på å skape magi på teaterscenen i en og en halv time. Slik har du aldri sett den norske juleklassikeren før. Dette er en opplevelsesrik familieforestilling som du nå har mulighet til å få med deg.

Opplevelsespakke: Reisen til Julestjernen

Ønsker dere å oppleve dette? Bestill nå.

Pris: fra 2575 kr totalt
Inkluderer en overnatting i familierom (2 voksne og 2 barn) og 4 billetter til Reisen til Julestjernen på Turneteateret i Trøndelag.
Forslag til hotell er: Verdal Hotell eller Scandic Stiklestad

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og vi skreddersyr ditt opphold etter dine ønsker.  

I 2017 ble forestillingen spilt for utsolgte hus og mer enn 5500 publikummere.

I Adressavisen i 2017 fikk forestillingen terningkast 5 av Ole Jacob Hoel og denne omtalen: «I Verdal kommer de til å gå mann, kvinne og barn av huse for å se storfint juleteater i år. Og denne forestillingen tåler godt adskillig større reiseavstand. Ta turen!

«I balansen mellom tradisjon og fornyelse, mellom institusjonsteaters formsans og amatørkulturens energi, har denne oppsetningen funnet sin imponerende form. En samtrøndersk førjulstradisjon er nok født her.»

Forestillingen er produsert av Verdal Teaterlag og Turnéteatret i Trøndelag.

Fremdtidige forestillinger med Turneteatret i Trøndelag

Hagergrynkompaniets Adventsmatiné - Forestillinger - Turneteatret i Trøndelag

Hagergrynkompaniet trår til igjen og arrangerer "Adventsmatiné" for 14.gang. Også denne gangen i "Turnéteatret i Trøndelag", søndag 1.desember klokken 13.00. Hagergrynkompaniet er stolte av å vise et fullspekket program med sang og musikk som retter seg mot et publikum i voksen alder, men forestillingen er selvsagt åpen for alle.

Nettdating med Overspenning - Forestillinger - Turneteatret i Trøndelag

Fullt kaos i datingbyrået Vi befinner oss hjemme hos Birthe og Verner som tilbyr dating gjennom sin internettportal. Firmaets omsetning burde vært høyere, men det er nå tatt grep for øke populariteten og antall profiler. Konsekvensene av disse grepene kommer litt brått og brutalt på innehaverne.

Lek for livet - Forestillinger - Turneteatret i Trøndelag

En feelgood-forestilling om ting vi ikke orker å tenke på. I selskap med klovnen slapper vi av og senker skuldrene. De overdimensjonerte hattene og bartene har gitt The Flying Seagull Project innpass i Europas verste flyktningleire, som ellers er utilgjengelige for allmenheten. De fargerike klærne og den ukuelige energien står i sterk kontrast til forholdene som møter dem.

Du vil kanskje også like