Synes du det er vanskelig å navigere i jungelen av tilbud i Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa? Vi har laget et par reiseruteforslag til deg som du enkelt kan følge fra A-Å.

Dagstur fra Trondheim

Kun én time fra Trondheim ligger opplevelsene og venter på deg; Den Gyldne Omvei, Stiklestad og Trehusbyen Levanger. Sett av tid til en overnatting i en gammel Trøndelån på Inderøya og du får en opplevelse for livet.

Weekendtur på Innherred

Tilbring en helg på Innherred med dine nærmeste og kjenn roen senke seg. Besøk historiske plasser, gårdsmatutsalg langs Den Gyldne Omvei og nyt deilig mat i vakre omgivelser. Sov søtt – spis godt på Innherred.

Snåsavatnet rundt

Snåsavatnet ligger i Steinkjer og Snåsa og byr på mange flotte opplevelser og aktiviteter. På din tur langs Snåsavatnet kan du blant annet spise lokal mat, vandre i vakkert terreng, bo i vannkanten, besøke severdigheter og fiske etter ørret og røye. Tips er: Bøla, Saemien Sijte, gå til Persgårdshalla eller besøke en seter eller to.

Reis langs spennende sideveier

Du trenger ikke å følge E6  hele tiden for å komme nordover eller sørover. Du kan følge små grusveger, ta ferge over fjorden eller en kombinasjon av alt sammen! I Linken nedenfor gir vi deg noen tips.

Spennende stopp og attraksjoner lang Fv72, Jamtlandsveien

Langs Fv72, Jamtlandsveien, er det mange minnesmerker og flere flotte turmål. Veien går fra E6 ved Vinne i Verdal til riksgrensen ved Styggdalen. Det store antallet av bautaer og steiner viser betydningen veistrekningen mellom Norge og Sverige har hatt gjennom alle tider. Et stopp eller to anbefales!

Hvordan komme seg til Innherred

Du kan reise til Innherred med bil, tog, buss eller fly. Trondheim lufthavn Værnes ligger 50 kilometer sør for Levanger.

Ønsker du hjelp med planleggingen så ta gjerne kontakt med oss.
Tel: 74 40 17 16
E-post: post@visitinnherred.com

Du vil kanskje også like