Det er snart valentines day – hva med å ta et romantisk avbrekk fra hverdagen med den du er glad i, vekk fra hverdagens kjas og mas?

5 romantiske tips fra Innherred

Har du lyst til å overraske din kjære med en romantisk opplevelse? Enten dere har en hel helg eller bare noen timer til rådighet har vi tips til deg. Vi gir deg 5 romantiske tips fra Innherred!

Romantisk solnedgang fra badestampen

Solnedgang og badestamp

La deg synke ned i varmt vann i den vedfyrte badestampen på Letnes og nyt solnedgangen over fjorden sammen med din kjære. Rundt dere er det skog det eneste dere hører er tretoppene som beveger seg i vinden. Natten tilbringes i hytta oppe blandt furukronene, er dere heldig kommer nøtteliten på besøk.
Les mer om Spettespiret på Letnes

Romantisk overnatting på Strømnes, Inderøy i Nord-Trøndelag

Romantikk i oldefars hus

Kanskje frister det med en natt for to i romantiske omgivelser på Strømnes. Huset står til deres disposisjon og er romantisk pyntet for anledningen. Tausa ønsker dere velkommen med en aperitif og hun forteller litt om hus og folk på Strømnes. Frokost med smaker fra Den Gyldne Omvei serveres på morgenen når dere selv behager. Alle romantiske opphold har naturligvis sen utsjekking.
Les mer om romantikk på Strømnes

Lågvassbu

Peisvarme og snøfokk i fjellheimen

Røm fra hverdagen til Skjækra, stillheten og Lågvassbu! Ta med deg din kjære og lag en romantisk helg ut av oppholdet. Hva er vel bedre etter en lang dag ute, enn å sette seg ned forran vedovnen tett omslynget med noe godt i glasset, mens dere nyter knitringen fra ovnen og vinden som suser forbi?
Les mer om Lågvassbu i Skjækra

Romantikk på Husfrua Gårdshotell

På Inderøys tak

La romantikken blomstre med utsikt over fagre fjord og bygder på Husfrua Gårdshotell. Det var kanskje ikke Romantikk som var i fokus da Aasmund Olavsson Vinje gjestet gården i 1860, men utsikten er like magisk nå som den gang. Nyt en bedre middag på Øyna og la de dere henføre av den landlige roen på Husfrua. Vil dere trekke dere tilbake fra hovedlåna kan en av de moderne hyttene på tunet anbefales.
Les mer om Husfrua Gårdshotell

Egenpleie og romantikk på Stene Spa i Verdal

Romantisk Spa og egenpleie

Kanskje noen timer alene er alt som skal til for å pleie forholdet? Da kan en tur til Stene Spa anbefales! På Stene Spa kan du slappe av med massasje, badstu, Jacuzzi og solseng – med forfriskninger til. Kjenn hvordan hverdagens kjas og mas forlater kroppen og nyt noen timer sammen.
Les mer om Stene Spa