Du trenger ikke reise langt for å få et romantisk avbrekk fra hverdagen med den du er glad i, vekk fra hverdagens kjas og mas? Vi gir deg 5 tips til hva dere kan oppleve på Innherred.

5 ROMANTISKE TIPS FRA INNHERRED

Har du lyst til å overraske din kjære med en romantisk opplevelse? Enten dere har en hel helg eller bare noen timer til rådighet har vi tips til deg. Vi gir deg 5 romantiske tips fra Innherred.

Romantikk i skogen

Ta med kjæresten din og tilbring en natt eller to hos Venåsen Skogcamp. Her kan du leie et luksuriøst dome med dobbeltseng og vedovn. I teltet kan dere sitte å kose dere til lydene fra skogen og nyte en kopp nylaget kaffe eller gå tur i nærheten. Perfekt for par som ønsker å være helt alene.

Romantisk overnatting på Strømnes, Inderøy i Nord-Trøndelag

Et fantastisk måltid

Ønsker du å gjøre ekstra stas på din kjære så bestill bord hos Experience Restaurant på Bjerkem i Steinkjer. Restauranten tilbyr ulike smaksmenyer fra 7 – 16 retter.  Experience serverer unike og fantastiske retter av ureiste, kortreiste og økologiske råvarer med mulighet til spesialtilpasset vin og drikke til måltidet. Ikke glem at veien til mannens hjerte går gjennom magen.

Lågvassb

Peisvarme og snøfokk i fjellheimen

Røm fra hverdagen til Skjækra, stillheten og Lågvassbu! Ta med deg din kjære og lag en romantisk helg ut av oppholdet. Hva er vel bedre etter en lang dag ute, enn å sette seg ned forran vedovnen tett omslynget med noe godt i glasset, mens dere nyter knitringen fra ovnen og vinden som suser forbi?

På Inderøys tak

La romantikken blomstre med utsikt over fagre fjord og bygder på Husfrua Gårdshotell. Det var kanskje ikke Romantikk som var i fokus da Aasmund Olavsson Vinje gjestet gården i 1860, men utsikten er like magisk nå som den gang. Nyt en bedre middag på Øyna og la de dere henføre av den landlige roen på Husfrua. Vil dere trekke dere tilbake fra hovedlåna kan en av de moderne hyttene på tunet anbefales.

Kulturscenen Vårt Hjem

Ta med kjæresten din på konsert hos Vårt Hjem i Steinkjer. Kombiner det gjerne med en god middag eller en natt på hotell. Vi hjelper deg med planleggingen.

Hjelp til planleggingen?

Ønsker du hjelp til planleggingen, ta kontakt med oss.
Tel: 74 40 17 16
E-mail: post@visitinnherred.com