Berg Gård og Inderøy Brenneri ligger i vakre omgivelser på Kjerknesvågen i Inderøy kommune, langs Den Gyldne Omvei. Kombiner unike lokaler med kortreist og ureist ekte gårdsmat og akevitthistorie.

Selskapslokaler på Inderøy

Berg Gård og Inderøy Brenneri sine selskapslokaler på Inderøy har en spesiell atmosfære og flott utsikt og er det perfekte sted for møter, dagskonferanser, firmafester og festlige anledninger som selskap, bryllup, konfirmasjon og julebord. Få tilrettelagt en fin kombinasjon mellom kortreist og ureist ekte gårdsmat, akevitthistorie og ev. møtetid. Et besøk i det nostalgiske landhandleriet kan også være et fint avbrekk.

Møterom

Kapasitet møterom over brenneriet
Langbord: 20 personer

Kapasitet Slakteriloftet
Fra 12 – 80 personer for selskap
45 personer fordelt på småbord for møte

Alt av konferanseutsyr tilgjengelig.

Mat og drikke

Kortreist og ureist ekte gårdsmat kan nytes i det flotte Slakteriloftet – et spisested med sjarm og sjel, spesiell atmosfære og flott utsikt. Berg gård er Norges første godkjente gårdsslakteri for småfe. Opplev smaken av ny akevitt fra Inderøy, 119 år etter siste flaske ble tappet på Sundnes Brenneri. På Berg Gård gjenoppstår tradisjonen, med entusiasme og glemt kunnskap.

Aktiviteter


Akevitthistorie
Vi arrangerer akevittopplevelser hele året på forhåndsbestilling. Kombiner gjerne dette med et ureist måltid på Slakteriloftet.

Historiefortelling – human kjøttproduksjon
Få innføring i gårdsdriftens aktiviteter og historie rundt det å ta vare på dyrene og prosessen for å få bedre kvalitet på sluttproduktet. Smaksprøver av gårdens ureiste spekemat.

Nostalgisk landhandel
I gårdsbutikken på Berg gård har vi prøvd å gjenskape en krambu fra gamle dager. Gamle skilt, bokser og snurrepiperier kombinert med hengende spekepølser og tørka kjøtt. Lukta fra røkte pølser, blandet med lukta av tjære fra Berg Special Lærsmørning, gir en spesiell opplevelse. Her selges produkter fra vårt gårdsmatkjøkken og  håndtverksprodukter og gårdsmat fra andre produsenter.

Kultursti
Det går en natur- /kultursti gjennom området, og det er utsikt, rasteplass med benker, bord, ildsted og utedo.

Guidet rundtur langs Den Gyldne Omvei
Gårdsmat, kunst & håndverk og vakkert kulturlandskap

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud

Tel: +47 74 40 17 16
epost: post@visitinnherred.com

Du vil kanskje også like