Er du på leting etter det perfekte selskapslokale for ditt bryllup, konfirmasjon, bursdag, jubileum eller en sosial sammenkomst? På Innherred finnes masse spennende muligheter!

Vi har selskapslokaler for alle anledninger, stort eller smått, og nedenfor finner du lokaler som kan passe til ditt arrangement. Velg mellom landlige perler og herskapelig luksus.

Selskapslokaler i Levanger

Munkeby Herberge

Men et godt vertskap, feststemte gjester og en vakker en vakker ramme rundt ligger alt til rette for at du får et stemningsfullt og vellykket selskap hos Munkeby Herberge.

Falstadsenteret

Falstadsenteret tilbyr lokaler og servering for alle typer selskap, alt fra bursdager, barnedåper og konfirmasjoner til minnesamvær. De har alle rettigheter og serverer mat fra Smak catering.

Madame Backlund

Hos Madame Backlund har vi bred erfaring med alle slags selskap, det være seg jubileum, bryllup, konfirmasjon eller bare en sammenkomst mellom venner

Selskapslokaler på Verdal

Fæby

Ha ditt selskap eller arrangement hos Fæby. Vi ligger sentralt plassert og du kan velge mellom ulike lokaler. Maten lages mat fra bunnen av  for å få fram skamgod smak, gjerne i lag med vårt øl.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Stiklestad danner en flott ramme rundt de fleste av livets begivenheter. De tar imot selskap hele året, og du kan også bestille kulturformidling som en del av opplevelsen.

Selskapslokaler på Inderøy

Sund Folkehøgskole

Sund folkehøgskole ligger naturskjønt til ved Trondheimsfjorden, 2 km fra Straumen sentrum i Inderøy kommune. De skreddersyr selskapet etter kundens ønsker.

Berg Gård

Berg Gård og Inderøy Brenneri ligger i vakre omgivelser på Kjerknesvågen, langs Den Gyldne Omvei. Kombiner unike lokaler med kortreist og ureist ekte gårdsmat og akevitthistorie.

Øyna Kulturlandskapshotell

Øyna Kulturlandskapshotell ligger på et storslått utsiktplatå med panoramautsikt over Inderøy og Trondheimsfjorden. Alle lokalene har sitt eget særpreg og lager en fin ramme rundt ditt selskap.

SAGA

I et gammelt sagbruk er SAGA blitt pusset opp til et kreativt senter hvor du kan ha ditt selskap. Med idyllisk beliggenhet, rett ved fjorden og tettstedet Straumen gjør vi vårt ytterste for at ditt selskap blir årets høydepunkt.

Jegtvolden Fjordhotell

Med fantastiske omgivelser helt for seg selv i sjøkanten skaper Jegtvolden Fjordhotell en nydelig ramme rundt ditt selskap året rundt.

Selskapslokaler på Steinkjer

Yttervik

Legg ditt selskap til Yttervik i Steinkjer. I et omdisponert drivhus og restaurert kufjøs skaper vi den perfekte stemningen for ditt arrangement.

Fylkesmannsgården, Egge Museum

Fylkesmannsgården ligger på et gammelt høvdingsete med flott utsikt over Steinkjer. Fylkemannsgården kan leies til selskap og bryllup.

Mokk Gård

Mokk Gård i Steinkjer er en vakker fjellgård og her kan du holde ditt selskap i naturskjønne omgivelser.

Føllingstua Camping

De arrangerer jubileer, bryllup, bursdager, minnesamvær, konfirmasjon og barnedåp, i naturskjønne omgivelser, i sørenden av Snåsavatnet.

Kvam Motell & Camping

Legg ditt selskap til Kvam Motell & Camping. Om du skal ha barnedåp, konfirmasjon, bursdag, kick-off, vennemiddag eller minnesamvær hjelper vi deg gjerne med å skreddersy ditt neste selskap.

Ble det vanskelig å bestemme seg for hvor dere ønsker å være? Trenger du hjelp til å finne det perfekte selskapslokale er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud

Tel: +47 74 14 17 16
Epost: post@visitinnherred.com