God Mat Lokalt
©God Mat Lokalt

God Mat Lokalt

God Mat Lokalt er en butikk med de beste lokalproduserte mat- og drikkevarene fra Trøndelag. Butikken ligger like ved E6 på Røra.

Trøndelag er blitt kåret til European Region of Gastronomy 2022, så det betyr at her finner du lokal mat og drikke fra øverste hylle. Er du på utkikk etter lokale matskatter enten til deg selv, eller som gave til kjente og kjære? Da har du kommet til rett plass. Her kan du velge og vrake i lokalmat fra hele Innherred og Trøndelag.

I butikken bugner det av varer fra over 80 mat- og drikkeprodusenter - på én salgsarena. Her finner du kjøtt, grønnsaker, brød, melk, øl, ost, kaffe, honning og olivenolje, for å nevne noen - så utvalget er stort!

Servering
God Mat Lokalt serverer kaffe med noe attåt, lette lunsjretter, og gårdspizza fra Fæby som varmmat.
Du kan også bestille catering hos dem.

Startpunkt for videre opplevelser på Innherred
I butikken kan du kjøpe dine favorittvarer for så å dra videre for å møte matprodusenten og oppleve de flotte stedene der lokalmaten blir produsert.

Nettbutikk
Nå kan du også handle dine favorittprodukter i vår nettbutikk og få sendt hjem til deg.

Markeder og julemarked
Lokale matprodusenter stiller opp på marked utenfor butikken flere ganger gjennom året. Følg med på Facebook for informasjon om når du kan oppleve markedene.

Miljøbevisst
God Mat Lokalt har fokus på å stadig bli mer miljøbevisste og minske matsvinnet så mye som mulig. I kampen mot matsvinn har de brukt tiltak som å sette ned priser, bruke varer i matproduksjon og servering og passe på mengden av varer som tas inn i butikken av gangen. De har nå blitt medlem i Too Good To Go i prosessen videre mot en mer økologisk og miljøbevisst hverdag. Her kan du finne alt fra brød, boller, knekkebrød, grønnsaker, fisk, kjøtt, ost, drikke og annet snadder fra flotte produsenter i Trøndelag.

God Mat Lokalt finner du på Røra i den gamle Elgkroa, ved den sørligste inngangen til Den Gyldne Omvei.

Velkommen skal du være!

Fasiliteter
 • Forretningstilbud
  • Matvarer
 • Klassifisering
  • European Region of Gastronomy
 • Mat og drikke
  • Lokalmat leverandør
 • Symboler
  • Mat