Open menu
Madame Backlund
©Madame Backlund

Madame Backlund

Kilde: Innherred reiseliv AS

Velkommen til Madame Backlund!
- ekte mat / ekte vennskap

Madame Backlund (tidliger Backlund Restaurant) er en tradisjonsrik restaurant som ligger midt i hjertet av Trehusbyen Levanger. Restauranten  frestår i dag frem som lunt, moderne og stilrene i kombinasjon med det intime og koselige Backlund alltid har vært stolt av å kunne presentere. Vår fokus er på lokalprodusert mat og drikke - kom og nyt et måltid hos oss og kjenn smaken av Levanger.
Vi har direkte tilknytning til Thon Hotel Backlund, byens ærbødige og eneste hotell. Restauranten er utsmykket med mange filotte bilder av Levanger.

EKTE MAT
Birgitte Backlund var den som stod for mat, husly og hjerterom den gangen Backlund Hospits ble etablert i 1839. Hun var Madame Backlund. Vi har fokusert på hennes verdier, nemlig at maten skal være ekte og ordentlig, laget med lidenskap i et hus full av varme og sjel.

LOKALE RÅVARER
Vi ligger i hjertet av Trøndelag og er derfor opptatt av å bruke av de flotte ressursene i regionen. Vi håndplukker råvarer fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange, mange flere.

JORDNÆRT
Enten det er middag for en husmann, venninnekveld for ei husmor eller selskap for de store begivenheter, vi har noe som passer for alle.

Vi har en variert meny med både kjøtt og fisk og lokal drikke og er vi  skreddersyr gjerne meny for grupper.

Velkommen!

 

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle01.01.2020
31.12.2020
10.00
22.00

    Sjekk ut steder i nærheten