Selskap hos Gulburet

Selskap hos Gulburet

Med en lun og koselig atmosfære innbyr lokalene på gården Verdal Østre, bedre kjent som Gulburet til selskap. Et godt verstap, mat laget fra bunnen av og med lokale råvarer og hyggelige gjester gjør ditt selskap hos Gulburet til en minneverdig opplevelse!

Den lune Smia
Smia er renovert til et lunt og trivelig serveringslokale. Den egner seg godt til all slags feiring, da den kan dekkes både i hestesko, langbord og som småbord. Til middagsservering rommer den 40–45 personer, og til kaffeservering 50–55. Smia består av to etasjer, hvor den nedre har spisebord, et lite kjøkken for tilberedning av mat og et ildsted, og den øvre har mykere, avslappa sofagrupper perfekt for en bedagelig kopp kaffe med noe godt attått.

Den koselige Bestemorstua
Bestemorstua – tidligere hjem til den hittil siste bestemora på gården – ligger i kårenden av bolighuset, og rommer 40 personer fordelt på 5 bord, eller 50 personer fordelt på 6 bord. Her finnes også en hems, hvor en kan trekke seg litt tilbake i en bakoverlent sofa eller lenestol, gjerne med en kopp kaffe og noen syndige søtsaker.  Toalett og kjøkken tilgjengelig.

Den radige Låven
Låven er en kombinasjon av galleri og møtelokale, og rommer 18 personer på ett langbord, eller 25 personer fordelt på småbord. I selskapelige sammenkomster blir Låven ofte brukt som lokale for en kort velkomst med enkel servering, eller som visningsrom for lysbilder, film eller lignende. Toalett i samme hus.

Bursloftet
I andre etasje på Gulburet, over gårdsbutikken, er Bursloftet. Her er det plass til 25 personer, eller 30 om en er trygg på hverandre. Her, omgitt av gamle gjenstander og møbler, flyter alltid samtalen godt. Loftet egner seg ikke like godt som de større til middagsservering dersom man er flere enn 8, men særs godt til enkle lunsjretter og kaffekos.

Maten hos Gulburet
Vi harutviklet et eget matkonsept som baserer seg på historiske oppskrifter. Det historiske måltidet kan nytes som lunsj eller middag. I tillegg serverer vi retter fra alle bedriftene langs Den Gyldne Omvei samt lunsjbord - buffet - sodd - julemat med mer.