Selskapslokaler hos Yttervik Gard
©Yttervik gård

Selskapslokaler hos Yttervik Gard

Legg ditt selskap til Yttervik i Steinkjer. I et omdisponert drivhus og restaurert kufjøs skaper vi den perfekte stemningen for ditt arrangement.

Vi kan arrangere bursdager, skoletreff, konfirmasjon, bryllup, blåtur, minnestund el.

Å invitere til fest i Yttervik er avslappende og bekymringsløst. Vi legger til rette slik at du får det selskapet du ønsker og kan kose deg med å prate med dine gjester. Vi ordner alt av mat, oppdekning og pynting, men elsker du å pynte festbordet ditt selv, er det også mulig.

 

NYTT LIV I GAMLE BYGG

Drivhuset
I det omdisponerte drivhuset, eller i kufjøset på gården fra 1936 med sine sjarmerende tømmervegger skapes stemninger til alle samlinger.

Det fine med disse lokalene er at de varierer i takt med årstiden, her ser du vinden rusker utenfor, hører regne tromme mot taket, kjenner solen tar i kroppen og føler den gode stillheten når mørket siger på og stearinlysa blir tente.

En følelse av hageselskap på sommeren, stemning når mørket siger på og julestemning med snø og lys i bakken når vinteren ankommer Yttervik. Stemning blir det uansett på hver sin måte når vi holder møter og kurs i Yttervik.

Kapasitet: Opp til 150 personer

 

Kufjøset
Kufjøset fra 1936 har med sine sjarmerende tømmervegger og stilig innredning blitt til et innovativt og spennende møte- og kurslokale. Det går fint å f.eks kombinere møte i Kufjøset med lunsj eller middag i Drivhuset.

Kapasitet:
T-form: 22 personer
Hestesko: 34 personer
Småbord: 40 personer

 

Lokal og økologisk mat med smak av egne urter
I Yttervik får du servert mat fra eget kjøkken. Lokal mat med smaker fra Innherad, Namdalen og Trøndelag for øvrig. Om mulig foretrekker vi økologisk råvarer som behandles på beste mulige måte og smaksettes av egne kraftfulle urter. 

Måltidene er satt sammen etter årstid og tilgjengelige råvarer.
 

Vi tilbyr også overnatting på gården. Vi har totalt 10 rom og 9 av de har dobbeltseng eller to enkeltsenger. Noen er familierom med flere senger.