Selskapslokaler på fjellgården Mokk i Steinkjer
©Mokk gård

Selskapslokaler på fjellgården Mokk i Steinkjer

Mokk Gård i Steinkjer er en vakker fjellgård og her kan du holde ditt selskap i naturskjønne omgivelser.  
Gård ligger 4 mil øst for Steinkjer, tett oppunder snaufjellet og villmarka. Her blir du møtt av et trivelig og imøtekommende vertskap som til enhver tid ønsker å tilrettelegge slik at ditt opphold blir optimalt.

Det er flere selskapslokaler du kan velge mellom. I det gamle kufjøset, der Dagros spiste høy og ble melket, har vi innredet et stort møterom med plass til 40 personer.
I hovedhuset er det også veldig fint å være og her er det flere rom dere kan velge mellom.

Kapasitet
Møterom:
Klasserom: 40 personer
Hestesko: 20 personer

Matsal hovedhus:
5 x 10-mannsbord: 50 personer
Hestesko: 32 personer

Peisestua hovedhus:
2 x 10-mannsbord: 20 personer
Kaffeservering: 30 personer

Kombinasjon matsal og peisestuen hovedhus:
7 x 10-mannsbord: 70 personer

Mat og drikke
Hos oss kan du nyte nydelig, hjemmelaget mat tilberedt av naturens råvarer med mye fokus på viltkjøtt, bær og grønnsaker fra nærområdet. Rikelige porsjoner med tradisjonell bondekost serveres i spisesalen i det særegne, over 100 år gamle hovedhuset. Etterpå kan du nyte kaffe og dessert i den store og koselige peisestuen.

Vi kan også tilby ulike aktiviteter til og vi skreddersyr opplegg etter ditt ønske vedrørende aktiviteter og matservering.

Overnatting
Vi kan tilby overnatting hvis det er ønskelig.
I hovedhuset fra 1896 har vi 12 soverom med til sammen 30 senger. Alle rommene har egne særpreg, og vi har beholdt en stil som viser husets historie. 
Kårhuset, som også ligger ved gårdstunet, har 5 soverom med til sammen 9 sengeplasser. Huset er som ei lita trønderlån, med stue, stort kjøkken, nyoppusset bad og toalett.