Inderøy har flere flotte skiløyper og her har vi samlet en liten oversikt over noen av løypene og du finner også et oversiktskart som viser alle løyper, også de som ikke er nevnt nedenfor. God tur!

Petter Northug Skistadion

En kort biltur fra Straumen, på høyden midt på halvøya ligger Petter Nordthug Skistadion. Her er det godt med parkering og et flott utgangspunkt for gode skiopplevelser for små og store.

Veibeskrivelse:
Fra Straumen, følg RV761 ca 1,1 km og ta av hvor det er skiltet «skipark» og følg skiltingen helt frem.

Bøl

Bøl er et poulært utfatsområde, både vinter og sommerstid.
Det er oppkjørte løyper både fra Lyngstad og Skermstadaunet:
Se skisporet.no for løypestatus

Når snø og løypeforholdene er gode er Bølstu åpen på søndager. Røde kors har enkel kiosk salg.

Veibeskrivelse:
Lyngstad: Fra Straumen, følg FV755 ca 5,5 km og ta av til høyre skiltet Kjerknesvågen. Følg Vågavegen i ca 4,6 km til du kommer til Lyngstad gamle skole/ Lyngstad samfunnshus hvor det er parkering.

Volhaugen, Inderøy

Her er det ei flere ulike løyper man kan gå og et må for mange er skihytta på Verdalssida er betjent i helgene (Driftes av Verdal Orienteringsklubb). På skisporet ser du  informasjon om når løypene er kjørt opp. Parkering ved Huseby, i enden av Floåsvegen. Parkeringsavgift.

Volhaugen Verdal

Framverran og Mosvik

I Petter Nordthugs hjembygd finner du 19 kilometer med kjempefine skiløyper fra fjord til fjell med utgangpunkt på Solberg.  Kart over området finner du her

Utenfor Mosvik sentrum finner du 16 kilometer skiløyper som kjøres med tråkkemaskin. Kart finner du her

VEIBESKRIVELSE:
Kjør over Skarnsundbrua mellom Inderøy og Mosvik. Ta til venstre etter brua og fortsett rett frem 6 kilometer. Ta av til venstre og kjør opp til parkering på Solberg

Kart over Skiløyper i Inderøy