Det er mange flotte skiløyper på Innherred. Her har vi samlet en liten oversikt over hvor dere finner løypeinformasjon og laget et lite kart som viser parkeringsplassene. God tur!

De skiløyper på Innherred vi presenterer her er godt merket og kjørt med enten tråkkemaskin eller scooter.

Oppkjørte skispor til Norges geografiske midtpunkt

Det blir kjørt scooterspor fra Krokbekken (stor P-Plass ) ved Lustadvatnet og inn til Norges geografiske midtpunkt hver fredag ettermiddag (med forbehold om været, vind og nedbør kan gjøre at sporet ikke står seg). Følg med på facebooksiden til Norges Midtpunkt for oppdateringer på løypestatus.
Kart og turbeskrivelse
Veibeskrivelse:
Fra Steinkjer følges Ogndalsveien østover ut av Steinkjer over Guldbergaunet. Følg denne omlag 4 mil forbi Gaulstad og Nordheim. Stor parkering på høyre side av veien.

Skitur til Norges Midtpunkt i Steinkjer

Kvernsjøen Snåsa/Grong

Fra Heia Gjestegård går det løype til Kvernsjøen og Kvernsjøhytta til Snåsa Fjellstyre. Løypa henger sammen med løypa til Bjørgan og Grong Skisenter. Følg med på facebooksiden til Grong Skisenter eller www.grong-skisenter.no for oppdatert info om løypa.
Veibeskrivelse:
Kjør E6 til Heia Gjestegård på rett innenfor kommunegrensa til Grong nord for Snåsa. Parkering på gjestegården.

For flere skiløyper i Snåsa, gå inn på bildet under.

Volhaugen, Verdal

Volhaugen Verdal

Her er det flere ulike løyper man kan gå og et må for mange er skihytta som er betjent i helgene. På mittspor.no finner man informasjon om når løypene er kjørt opp.

Frolfjellet og Skallstuggu

Skallstuggu ligger i naturskjønne omgivelser 2 mil fra Levanger sentrum og er et fantastisk utgangspunkt for vinteraktiviteter. Her er det oppkjørte skiløyper i flotte områder. Se på Vulusjøen på skisporet.no

For flere skiløyper i Verdal og Levanger, gå inn på bildet under.

Skiløyper Nordfjellet, Beitstad

Kvernå Hytteforening har mye løyper i Nordfjellet i Beistad. Variert terreng og mange fine lange og korte rundløyper. Ingen info om løypestatus på nett dessverre.
Veibeskrivelse:
Ta av FV 17 fra Vellamelen i Beistad, Steinkjer og inn på Dalbygdveien. Ta av til venstre etter noen hundre meter og følg veien opp på fjellet. Bomvei.

Midterfjellet i Følling og Kvam

Løype på fjellet ikke langt fra E6 nord for Steinkjer. Korte og lange rundløyper. Løypeinformasjon på facebook.
Veibeskrivelse:
Følg E6 fra Steinkjer til skiltet Midterfjellet 4 kilometer nord for Asphaugen (krysset RV17/E6). Følg veien opp på fjellet. Parkering på venstre hånd.

For flere skiløyper i Steinkjer, gå inn på bildet under.

.

Skiløype på Inderøy – Inderøy Skipark/Petter Northug Stadion

Kombinert ski -og skytteranlegg i Vuddubygda på Inderøy. Se her for arenakart over stadionen. Infromasjon av oppkjøring av løyper oppdateres live på mittspor.no
Veibeskrivelse:
Fra Straumen, følg RV761 ca 1,1 km og ta av hvor det er skiltet «skipark» og følg skiltingen helt frem.

Du vil kanskje også like

Center map
Traffic
Bicycling
Transit