Verdal og Levanger har mange flotte skiløyper og her har vi samlet en liten oversikt over noen av løypene og du finner også et oversiktskart som viser alle løyper, også de som ikke er nevnt nedenfor. God tur!

Frolfjellet og Skallstuggu

Skallstuggu ligger i naturskjønne omgivelser 2 mil fra Levanger sentrum og er et fantastisk utgangspunkt for vinteraktiviteter. Her er det oppkjørte skiløyper i flotte områder. 6 ruter  og 50,2 km totallengde.

Se på Vulusjøen på skisporet.no og facebooksiden for informasjon om løypene og oppkjøring

Volhaugen, Verdal

Her er det ei flere ulike løyper man kan gå og et må for mange er skihytta som er betjent i helgene (Driftes av Verdal Orienteringsklubb). På mittspor.no finner man informasjon om når løypene er kjørt opp.
Parkering ved Huseby. Parkeringsavgift

Volhaugen Verdal

Møssingdalen, Åsen i Levanger

3 ruter og tilsammen 27,5 km.
Driftes av IL Aasguten

Leksdal Skistadion, Verdal

11 ruter og tilsammen 60,2 km.
Driftes av Leksdal IL

Skogn, Levanger

Skogn har 8 ruter og 54,4 km med oppkjørte løyper
Parkering for rutene er:
Torsbustaden, og Skistadion i Skogn
Driftes av Skogn IL Skigruppa

Markabygda, Levanger

Markabygda har 7 løyper
Driftes av Markabygda IL

Kart over Skiløyper i Levanger og Verdal

Innherred kommunesamarbeid har laget et kart som viser hvor det finnes i Levanger og Verdal. Kartet viser stedene vi finner på skisporet.no, mittspor.no og loyper.net. Ved å klikke på punktene i kartet får en opp lenker til løypestatus og facebookside

Følg denne facebooksiden

For Verdal og Levanger er det også en egen facebookside som heter Skiløyper i Levanger og Verdal kommune med mye oppdatert informasjon over mange løyper.

Skiløyper i Levanger og Verdal kommune

Skiløyper i Levanger og Verdal kommune has 5,468 members. Legg ut meldinger om oppkjørte skiløyper, vær og føreforhold! LØYPER http://www.skisporet.no...

Overnatting i Levanger

Overnatting i Verdal

Du vil kanskje også like