Ny bobilparkering ved fjorden på Inderøy

Ola Stornes ønsker meg velkommen til sitt barndomsparadis; Stornes på Inderøy denne sommerdagen i juni, og selv om campingen er tom for overnattingsgjester akkurat denne formiddagen, forsikrer han meg om at de har hatt godt besøk så langt i sommer.

Veletablert campingplass

Familien til Ola, etablerte Stornes fjordcamping med fastplasser, tilbake i 2005. Nå har Ola tatt steget på egenhånd, og utvidet området med plasser slik at det nå er mulig for de som kommer reisende med bobil, caravan og telt å sove en natt eller fler på campingen.

– Jeg har valgt å ikke ha noen form for resepsjon, sier den aktive driveren, og legger til at han er helt i startfasen. – Jeg jobber med å få på plass en nettside som gjør det enkelt å bestille plass, men enn så lenge er det telefonbestilling som er tingen, forteller han mens vi rusler rundt på plassen med utsikt både mot Steinkjer og Follaheia.

Ola gir meg en omvisning på campingplassen og forteller om drømmer, visjoner og ikke minst planer om teltplasser på toppen av haugen, og at han på det meste har klart å plassere 13 store bobiler på området. Han legger til at de erfaringene han har gjort seg, gjør at det er noen strømbokser som skal flyttes for å forsikre seg at alle får en god oppplevelse, samtidig som det skal merkes opp enda litt bedre før sesongen «tar helt av».

Stornes Camping, Inderøy

Kort veg til store opplevelser

De som camper på Stornes, har tilgang på samme gode sanitæranlegg som de som har fastplass, forteller Ola, dessuten er det kort veg ned til fjorden med gode badestrender, turstier, kiosk, lekeplass  og fotballbane.

– Har du sykkel eller er glad i å gå på tur, er det ikke lange turen til Skjelvågen kai og Gangstad Gårdsysteri, sier Ola og peker mot stien nede ved fjorden. Eller du kan legge turen ut mot fyret og gjennom skogen den vegen, forteller han og peker mot vest.

– Ja også ligger vi jo midt i smørøyet for å oppleve Inderøy og Den Gyldne Omvei, avslutter han. Vi er jo den første campingen de besøkende møter når de legger turen utover Inderøy forbi Gangstad.

Du vil kanskje også like