Vi har satt sammen det beste Innherred har å by på i pakker med og uten overnatting. Ta toget fra Tondheim og sykle dagstur langs Den Gyldne Omvei eller bruk tre dager på sykkelen og opplev mat og historie.

Nyt den flotte naturen på Innherred i Nord-Trøndelag med et sete under baken og 2 hender på styret! Her er 3 av våre beste sykkel pakker:

Borgenfjorden rundt

Borgenfjorden rundt er en flott sykkeltur på 32 km rundt Borgenfjorden og Den Gyldne Omvei, 1,5 time nord for Trondheim. Ruta slynger seg mellom trønderske gårder og vakkert kulturlandskap, og du passerer blant annet middelalderkirken Mære kirke, hjortefarmen på Gjørv Gård, Gangstad Gårdsysteri og gårdsbutikken Gulburet. Sykkelturen går delvis på asfaltert vei og noe grusvei.

Fra Steinkjer via Den Gyldne Omvei til Stiklestad 

Å nyte naturen fra sykkelsetet er noe helt eget. Ta inn alle inntrykkene landskapet har å by på. Stopp for en rast underveis, enten på en gårdkafé eller med medbrakt sitteunderlag i sjøkanten. Opplev Den Gyldne Omvei og norgeshistorien fra sykkelsetet. Bruk tre dager på å oppleve trøndersk mat, natur og historie.

Ytterøy rundt

Kos deg på en 25 km lang dagstur rundt Trondheimsfjordens perle – Ytterøy, en kort fergetur fra Levanger sentrum. Turen passer godt for voksne og barn. Du sykler langs velpleide gårder, dyr som beiter og alltid en flott utsikt mot fjorden og fastlandet.
Vi kan også anbefale en aktiv langhelg i Levanger med overnatting på Thon Hotell Backlund.

Sykkelutleie og bagasjetransport

Har du ikke sykkel, kan du enkelt leie fra Innherred Turistkontor på Steinkjer. Vi tilbyr også bagasjetransport og vi leverer sykkelen til ønsket startsted.

Ta kontakt for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om sykkelturene, ta kontakt med oss. Vi  kan også sende deg mer detaljerte turbeskrivelse.
Tel: 74 40 17 16
E-post: post@visitinnherred.com

Du vil kanskje også like