Innherred har et fantastisk kulturlandskap og vakker natur med korte avstander og mange spennende steder å besøke – bli med på tur du også! Har du ikke sykkel, kan du enkelt leie fra Innherred Turistkontor på Steinkjer.

Innherred har et fantastisk kulturlandskap og vakker natur med korte avstander og mange spennende steder å besøke – bli med på tur du også! Har du ikke sykkel, kan du enkelt leie fra Innherred Turistkontor på Steinkjer.

Visit Innherred har sykkelutleie fra Turistkontoret på Steinkjer. Hva med å leie El-sykkel og opplev Innherred uanstrengt! El-sykkel er en lett måte å oppdage Trøndelag på. Du får opplevelsen av å sykle, men slipper å slite deg helt ut. Rekkevidden blir lengre og du får opplevd mer.

Pris per døgn
Vanlig sykkel fra 270,-.
El-sykkel fra 500,-
Inkludert i prisen får du med hjelm, pumpe, sykkelveske og sykkelverktøy.

Sykkel- og bagasjetransport

Vi tilbyr sykkel- og bagasjetransport til deg som skal sykle på Innherred. Pris avhenger av lengde og antall kolli og kan ikke bestilles via bookingsystemet. Ta kontakt med oss for pris på din sykkelferie.

Lang- og korttidsleie

Be om pristilbud ved lengre leie for flere personer. Ved lengre turer kan også behovet for å sende tilbake sykler eller sette disse igjen være tilstede. Dette dekkes av leietaker, men vi er behjelpelig med organisering.

Det er også mulig å leie sykkelen på timebasis fra 60 kr/timen. Ta kontakt pr. telefon for bestilling.

Vi er også behjelpelig med å transportere syklene til et bestemt sted hvis det er ønskelig – Dette er mulig å bestille som et tilleggsprodukt.

Bestill leie av sykkel enkelt ved å fylle ut skjemaet under:

Den Gyldne Omvei – for deg som elsker mat, kunst og ro

Langs Den Gyldne Omvei på Inderøy på Innherred finner du mat laget av lokale råvarer, som selges både på gårdsutsalg og i restauranter. Her får du alt fra brødvarer og eksklusivt syltetøy til foredlete kjøttvarer som skinke og pølse. Inderøy Gårdsbryggeri kan by på hele 10 sorter øl, og er åpent for besøk på lørdager. En kjøretur i det nydelige kulturlandskapet på Inderøy byr på mange overraskelser, og kanskje lurer din nye favorittsmak rundt neste sving?

Sykkelturer på Innherred

Det er mange flotte sykkelmuligheter på Innherred. Her får du noen utvalgte forslag

Du vil kanskje også like