Thon Hotel Backlund ligger i sentrum av Levanger, rett ved byens grønne lunge og med bryggemiljøet ved Levangersundet like rundt kvartalet. Hotellet har 65 hyggelige rom, en velrennomert restaurant, et lite bibliotek og møteromskapasitet for opptil 80 deltakere

Sentralt midt i Trehusbyen Levanger

Thon Hotel Backlund ligger midt i Levanger sentrum, med sundet og byens grønne lunge som nærmeste nabo. Hotellet har en intim atmosfære med personlig service.
Kun 250 meter fra Levanger togstasjon og 45 minutter fra Trondheim Lufthamn Værnes.

Thon Hotel Backlund kan ta imot opp til 80 personer for møter, kurs eller konferanser og du kan velge mellom tre ulike lokaler.

Kapasitet og oppsett

Parken: 
Klasserom: 40
Kino: 35
Styrebord:  30

Taket:
Klasserom: 15
Kino: 15

Parketten:
Klasserom: 40
Kino: 50
Styrebord:  30

Teknisk utstyr

Hotellet stiller med moderne teknisk utstyr. For at alt skal gå knirkefritt står møtevertene klare til å bistå gjennom hele arrangementet. Trådløst internett i alle lokaler.
Har du spesielle ønsker, gi gjerne beskjed på forhånd.

Lokal og hjemmelaget mat til ditt møte eller samling

Thon Hotel Backlund har laget velsmakende menyer med vekt på hjemmelaget, økologisk og kortreist mat. Din mat blir servert i Madame Backlund, hotellets velrennomerte restaurant.

Ekte Mat
Hotellet viderefører Birgitte Backlund’s (Madame Backlund) verdier – nemlig at maten skal være ekte og ordentlig, laget med lidenskap i et hus full av varme og sjel.

Lokale råvarer
Levanger og Innherred er midt i matfatet i Trøndelag og Hotel Backlund er opptatt av å bruke av alle de flotte ressursene i regionen. Kokene håndplukker råvarer fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange flere.

Kokker og servitører Thon Hotell Backlund

Sosial aktivitet i forbindelse med din konferanse

En sosial aktivitet kan gjøre en samling, møte eller konferanse til noe helt spesielt. På en samling sitter du mye i ro og da kan det være godt å bryte opp dagen med en fysisk aktivitet eller andre sosiale aktiviteter som kan være med på å bygge relasjoner blant medarbeidere.

Forslag til aktiviteter

Byvandring i Trehusbyen Levanger
Opplev Munkeby Klosterruiner med pilegrimshistorie
Besøk hos Levanger Fotomuseum – med Norges eldste fargefotografi
Guidet tur rundt Ytterøy – Trondheimfjordens perle
Båtcruise på Trondheimsfjorden med Fjordturer
Golf i historiske omgivelser på en av landets beste golfbaner
Ølsmaking med Inderøy Gårdsbryggeri
Kajakk- og kanotur i Levangersundet
Klatring i buldrerommet i Trønderhallen
Topptur opp «Hårskallen», Levangers høyeste fjell (269 meter)
Og mye mere…

Bedriftssamling utenom det vanlige: Thon Hotel Backlund i hjertet av historiske Levanger

Hold din neste samling, kurs, møte eller konferanse i Trehusbyen Levanger – sentralt både til Trondheim Lufthavn Værnes og togstasjonen i Levanger.
Nedenfor er forslag til en kurs, møte eller konferansepakke hos Hotel Thon Backlund – det være seg et dagsmøte eller lunsj til lunsj møte. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE