Når reisen er en del av målet i seg seg selv eller du har en time eller to mer å bruke på turen til Innherred, anbefaler vi at du legger turen via verdensarven Røros.

Kanskje er målet med turen til Innherred å se Spelet om Heilag Olav på Stiklestad eller kanskje er det Kystriksveien med øyhopping på Helgelandskysten som frister? Uansett hva du planlegger kan turen til Innherred by på enda mer, om dere velger å svinge av fra hovedveien og bruke litt lengre tid på turen nordover.

Starter du turen til Innherred langs riksvei 3 oppover Østerdalen er det ikke stor omveien å legge turen via Røros og Selbu. I bytte får du en opplevelse du kanskje sent vil glemme. Omtrent halvveis mellom Oslo og Steinkjer, på Tynset svinger dere av mot Røros.

Turen går i fantastisk natur og på kjøpet får du oppleve verdensarven og gruvehistorien på Røros. Er du heldig kan du se flokker med reinsdyr langs veien.

Starter dere fra det sentrale østlandet, anbefales det å starte tidlig på morgenen og planlegge lunsj i Røros. Nyt en bedre lunsj på Vertshuset før dere strekker på beina med en tur i Røros sentrum. Ankommer dere Stiklestad hotell og restaurant Skalden før klokken 21.00 er det muligheter for en ordentlig middag før dere stuper i seng mette på opplevelser og være klare for å tilbringe morgendagen på Innherred.

For mer informasjon:
Kontakt med Visit Innherred på
Tlf: 74 40 17 16
Epost: post@visitinnherred.com

Du vil kanskje også like