Tjenestenavet kan tilby spennende aktiviteter og innhold ut i fra ditt behov og ønsker. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi skreddersy opplevelser innen team- og lederutvikling eller underholdning som gir en flott totalopplevelse i samlingen.

Her er noen av våre aktivitet – og innholdsleverandører:

kultlab-team Kultlab
KultLab tilbyr team- og lederutvikling og event med faglig innhold rettet mot bedrifter og grupper, basert på en unik metodikk og ved hjelp av kulturelle verktøy. KultLab består av et sterkt faglig team på 10 personer som leverer et bredt og spennende utvalg av innhold utover det vanlige, når det gjelder et kurs eller et innslag i en samling.
Produktark:
Balanse som verktøy
Dans som verktøy
Leder og organisasjonsutvikling
Magi som verktøy
Musikk som verktøy
Nærværskvalitet som konkurransefortrinn
Storytelling som verktøy
Teater og drama som verktøy
Teater som verktøy

 

Sporbryter Hundekennel Sporbryter
Sporbryter tilbyr alt fra lange og korte turer med deres friske og glade huskyer i variert skogs- og fjellterreng i og rundt Blåfjella – Skjækerfjella Nasjonalpark, noe som gir deg en variert naturopplevelse med både utfordringer og mestring. I tillegg til dagsturer, overnattingsturer og lavvoeventer, tilby Sporbryter også tillegssaktiviteter som dueskyting og aktivitetspakker (med dueskyting, øksekasting, pil og bue skyting). Sporbryter
Otium
Nye perspektiver gir nye ideer. Vi må gi slipp på autopiloten for å utvikle oss og se nye muligheter. Dette fungerer lettere etter et kurs eller samling med Otium.Otium bidrar til inspirasjon og kreativitet, utvikling og økt kompetanse gjennom sine kurs eller teamarbeid. En dag med Otium gir arbeidsro, påfyll og inspirasjon – det lønner seg!

 

Cirkusactivities Cirkusactivities
En annerledes og inspirerende teambuildings aktivitet med Cirkusaktivities.
Her får dere muligheten til å oppleve, prøve og kjenne på hvor viktig det er med samspill, teamwork, og et godt fellesskap. Gjennom ulike aktiviteter hentet ut fra cirkusverdenen tar Julie dere med på en morsom og kreativ seanse dere sannsynligvis ikke har prøvd tidligere. Julie leverer også på ren underholdning i form av ild, tissue og sjonglering samt showpakker.
Cirkuasactivities

 

Bojemagi  Bojemagi
I magien finnes en spesiell virkelighet som bare eksisterer akkurat når det skjer…. Det som fascinerer og trollbinder, som får oss til å ville ha mere. Få nordisk mester i magi Jo Boje Hoseth til å «puste liv i forsamlingen» igjen etter en lang økt med møte/kurs. Eller close-up magi i ypperste klasse i kaffepausen for å få noe annet å tenke på og bli «ladet» opp igjen til å fortsette møtet/kurset

 

Fritt spillerom Fritt Spillerom
Musikk til hverdag og fest!Fritt Spillerom leverer musikkopplevelser tilpasset deres behov. Det kan være i form av musikkunderholdning og taffel til konferanse/seminar eller en sosial samling. Jorid Vorum skriver også sangtekster og taler på rim til et lystig lag, og hun leder musikkaktiviteter som avbrekk i arrangementet. Her er det mye glede med ord og musikk.
Fritt Spillerom

 

Lyden av trivsel Lyden av Trivsel
Bli en del av megasuksessen «Lyden av trivsel». Det som en gang ble skapt for å skape enda mer og bedre trivsel på arbeidsplasser, er nå også tilpasset event og konferansemarkedet. ”Lyden av trivsel” er basert på korsang og sosial samvær, instruert av profesjonelle utøvere. Gjestene selv står for underholdningen til slutt sammen med musikerne under for eksempel en middag, en annerledes og spennende opplevelse.
Lyden av Trivsel

 

Crazy Coyote  Crazy Coyote
Crazy Coyote leverer uforglemmelige opplevelser på sjø og land, gjerne kombinert med spennende mat opplevelser og overnatting i unike miljøer. Tørr å bli utfordra med aktiviteter som krever bruk av både kropp og hode, og at man må jobbe sammen i uvante omgivelser. Vi hjelper dere med å skape følelsen av å jobbe sammen som et Team, og teste deres egne grenser.

 

Stil & Stemning Stil & Stemning
Kreative Stil & Stemning pynter lokaler, scener og inngangsparti og dekker bord. Stil & Stemning er nytenkende og frisk og gjør at bedriftens gjester får en positiv og god visuell opplevelse. De skaper den rette stemningen og en helhetlig ramme rundt bedriftens arrangement.
Stil & Stemning

 

 Steinkjerbuss Steinkjer Buss
Steinkjer Buss har både små og store busser som passer de fleste oppdrag. Våre hyggelige bussjåfører kjører dere trygt til deres bestemmelsessted. Det finnes også muligheter for å leie kun minibuss, 16 seters hvis dere vil kjøre selv. Har dere behov for transport ved deres besøk gjennom Tjenestenavet så ordner vi dette

 

Be om forslag til program ut i fra deres behov, budsjett og ønsker.
Ta kontakt med Christina Hedin: 47 450 27 704 /
christina@visitinnherred.com eller

Christine Svarva Nielsen +47 971 46 192 / christine@visitinnherred.com