For å lage en topp turhelg trengs det gode venner, en solid dose humor, god mat og drikke og vakker natur – det må jo bli en suksess?

Turhelg – smak litt på ordet. Hva tenker du? Flott natur, roser i kinna og deilig mat og drikke med gode venner? Vi gir deg tips fra Innherred, nord for Trondheim!

Legg årets turhelg til Levanger

Med Levanger som utgangspunkt er mulighetene for flotte turopplevelser mange. Kombiner dem med god mat og drikke og du har oppskriften på avbrekk fra hverdagen! Dersom dere ønsker en guidet fjelltur kan vi hjelpe dere med det!

Turmuligheter

Velg turer som passer dere, på den måten får dere en god opplevelse! Hvem har sagt man må slite seg helt ut for å ha en topp turhelg? Her er noen forslag fra oss. Kart og rutebeskrivelse får du ved å klikke på turnavnet.

Hårskallen – Enkel, ca 3 km tur-retur
Levangers flotteste topptur, kan med fordel gås helt til Skalltjønnna.

Stokkvola – Enkel, 4,4 km tur-retur
Enkel og godt tilrettelagt topptur med flott utsikt på toppen.

Bukkhaugen – ca 4 km tur-retur
Lettgått topptur med godt tilrettelagt sti. Fantastisk utsikt på toppen

Hermannssnasa
Skikkelig fjelltur med behov for planlegging, kart og kompass – fantastisk utsikt!

Hårskallen

Innherreds beste utsikt? En av Innherreds flotteste toppturer starter ved Skallstuggu i Levanger. Stien er merket og lett tilrettelagt med stein enkelte steder. Toppen er værutsatt, så husk ekstra klær.Supert turterreng videre innover i fjellet fra toppen, hvor du blir belønnet med fantastisk utsikt

Stokkvola

Stien til Stokkvola er en gruslagt sti i flott terreng. Stien starter ved Møssingdalen Skisenter i Åsen og slynger seg gjennom fjellterrenget til toppen av Stokkvola hvor det er fantastisk utsikt. Stien er drøyt 2 kilometer én veg og passer perfekt for familier. Utsikten på toppen er fantastisk og

Tur til Bukkhaugen

Utsikt over hele Innherred - Perfekt for barnefamilier!Turen til Bukkhaugen er en populær tur i Levanger/Skogn-området. Toppen ligger i Levanger kommune, i nærheten av Torsbustaden skianlegg med start på Lundsbustaden skistadion - Parkeringsvgift.Turen til topps er lett, og det er godt tilrettelagt

Topptur til Hermannssnasa på Innherred

Hermannsnasa med sine 1035 moh er et yndet turmål på Innherred både sommer og vinter. Denne markerte flate langstakte "klumpen", som kan minne om Hardangerviddas Hårteigen rager mye høyere og er mer markert enn nabotoppene. Fra toppen er det fantastisk utsikt helt til Sylane i sør, Skjækerfjella i n

Mat og drikke

God mat og drikke er viktig når man skal kose seg. Reiser dere sammen som en gruppe er mulighetene for en skreddersydd opplevelse store. Felles for alle mattilbudene er at de er tuftet på kvalitet, lokale råvarer og tradisjoner.

Madame Backlund – midt i Levanger sentrum
Restaurant med en variert ala carte meny med lokalt tilsnitt. Skreddersøm av meny for grupper.

Munkeby Herberge – langs Pilegrimsleden
Suppe- og lunsjservering tirsdag – søndag. Hjemmelaget mat med lokale råvarer. Egen middag- og festmeny for grupper over 4 personer.

Magneten Kjøpesenter – rett ved E6 og sentralt i Levanger
Flere spisesteder og velge mellom, bla Jordbærpikene og Innherredsbakeriet. På sjøsiden av senteret kan kunder og besøkende slappe av i et idyllisk uteområde med benker, lekeapparater og utsikt over Eidsbotn.

Skallstuggu – ved foten av Hårskallen
Middagsservering på søndager i sesongen. Grupper kan bestille matservering fra en variert meny.

Overnatting

Det er spesielt viktig å bo godt selv om man tilbringer hele dagen ute på tur. Hva er vel bedre enn å komme tilbake til en varm dusj? Se våre tips under.

Thon Hotel Backlund – Midt i Levanger sentrum
Bo komfortabelt midt i Levanger sentrum med gangavstand til restauranter, kafeer og butikker.

Treetop Ekne– Svevetelt i Trollskogen
Dette er en naturopplevelse for store og små! Her kan du finne roen og søvnen svevende mellom trærne. Her har vi god plass og ren luft – et perfekt sted for å lade batteriene.
Du kan velge mellom å leie svevecampen og ta med sovepose/underlag selv, eller å velge Svevehotell. Dere kommer da til oppredde senger i svevetelt, og en magisk natt oppe mellom trærne.

Munkeby Herberge – Historisk overnatting
Bo som pilegrimmene i stabburet, eller mer komfortabelt på nye rom i gammelfjøset. Felles dusj, toalett og kjøkken.

Troset nydelig beliggenhet i Markabygda, Levanger 
Bo i Mormorhuset med selvhushold. For den som ønsker et opphold med litt ekstra luksus, kan de tilby spa med fotbad, fotmassasje, qigong, mindfulness, homeopati og akupunktur.

Levanger Campingvakker beliggenhet like ved Trondheimsfjorden og sentralt i forhold til Levanger sentrum
Hytter, telt og bobiloppstilling. Campingen har store områder for fritidsaktiviteter, naturopplevelser og  bademuligheter. Utegrill og sittegrupper disponibel for gjestene. Barnevennlig område. Fritidspark ved campingen med bla. tennisbaner, skatepark og sandvolleyball og minigolf.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Center map
Traffic
Bicycling
Transit