Trimtapper er populært og på Innherred er det flere flotte trimtrapper. Kanskje er det med stiene rundt, byenes beste treningssenter? Å gå / springe trimtappene er en artig og effektiv måte å trene på, uansett alder.

Inderøy

Trimtrappa i Prestlia

Trappa er 150 meter lang med en høydeforskjell på 50 meter. Den består av 312 trinn rett oppover, pluss en liten avstikker til venstre ved toppen. Trappa har to repo med hvilebenker om noen skulle trenge en pust i bakken og er lyssatt slik at den kan brukes døgnet rundt.
Trimtrappa finner du til venstre for slalåmbakken i Prestlia – i skogholtet ovenfor skolen.

.

Levanger

Staupshaugen

Trimtrapp Staup, Levanger

Staupshaugen er et populært turområde i Levanger med mange stier. Trimtrappa som er her har 215 trinn og med flott utsikt mot sjøen og Levanger sentrum.
Staupshaugen er et flott friluftsområde som har blitt betydelig oppgradert de siste årene. Det er også informasjonsskilt i området.

Mule

Trimtrapp Mule, Levanger

Trimtrappa på Mule består av 141 trinn og den ble åpnet i 2018. Her er også en grussti, gapahuk på toppen og tablåer med historier fra Mule.
For å komme deg hit kjører du til Mule Gjenbruksstasjon.

Skogn

Trimtrapp Staup, Levanger

Trimtrappa i Skogn består av 271 trinn og ble åpent i 2018. Trappa er i Holåsen, åsen du ser fra Skogn sentrum. Utsikten utover Skogn og Levanger fra trimtrappa er nydelig og verdt turen.

Åsen

Trimtrapp Åsen, Levanger

Trimtrappa på Åsen ligger i Torhaugen. Den ble åpent i 2018 og er ikke bare ei trimtrapp med hundre trinn. Rundt området er det naturlekeplass, fotballbane, grillplass med benker og et hus man kan sitte i. Det er også benker rundt omkring ved stiene man kommer til med utgangspunkt i trappa.
For å komme dit, kjører du innover gata Torhaugen på Åsen, helt til vegen deler seg. Du holder til høyre opp en bakke til du kommer til vasstårnet. Der er det en stor og fin parkeringsplass.

Verdal

Elvepromenaden

Trimtrappa ved Elvepromenaden i Verdal

Elvepromenaden som går langs Verdalselva fra sentrum til Trones er en flott sti med høy standard. Her er det en trimtrapp med 120 trinn og på toppen er det nydelig utsikt over Verdalselva.
Området er et populært utfartsområde og med flere rasteplasser.

VukuTrappa

VukuTrappa trimtrapp i Verdal

VukuTrappa med sine 141 trinn i bratt stigning starter bak Vuku barneskole. På toppen av trappa er det en gapahuk . Da har du kommet til ÅkerJale som har 1 km med tursti, gapahuk med grill og akebakke. Begge gapahukene har strømuttak. Trappa og deler av turstien er lyssatt. Les mer om VukuTrappa på fb.
For å komme dit, kjører du innover gata Torhaugen på Åsen, helt til vegen deler seg. Du holder til høyre opp en bakke til du kommer til vasstårnet. Der er det en stor og fin parkeringsplass.

Vinne Aktivitetspark

I Vinne har kommunen bygget en aktivitetspark og trimtrapp. I tillegg til trimtrapp finner du også basketballbane, sandvolleyballbane, lekeområde og ballbinge. I tillegg til være en aktivitetspark er dette også en sosial møteplass.

Steinkjer

Kvamsåstrappa i Kvam

Inntrøndelags lengste trimtrapp med totalt 9 trapper og i overkant av 324 trinn. Høydeforskjellen fra bunnen til toppen av trappa er ca 80 høydemeter. Totalt gikk det med ca 5000 skruer og hundrevis av dugnadstimer er lagt ned.  På toppen er det satt opp en gapahuk, og det er ordnet bålplass. Du har god utsikt over hele søndre del av Snåsavatnet, bygdene Stod og Kvam og man kan se helt til Oftenåsen ved Steinkjer.
Parkering ved Kvam kirke og Coop Marked.

Du vil kanskje også like: