Bli med på en guidet trugetur i det flotte turterrenget rundt Mokk Gård i randsonen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Truger er enkelt å gå på, og gir deg opplevelser utenom det vanlige.

Tradisjonsrik fjellgård i Steinkjer

Mokk Gård er en tradisjonsrik fjellgård. Gården ligger i naturskjønne omgivelser tett oppunder snaufjellet, på grensen til Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark. Her kan du bli med på en guidet trugetur i området rundt gården.

Trugetur passer for alle, med og uten erfaring fra ski og snø. Turen kan gjennomføres på dagtid, i skumringstimen eller på kveldstid med hodelykt. Truger er enkelt å bruke og er noe som passer for både barn og voksne. I løpet av turen vil dere få servert varm drikke og noe å spise.

Pris: Fra 468 kr pr. pers

Send forespørsel om trugetur på Mokk Gård
Min. gruppepris: 1980 kr
Tidsbruk: 2 -3 timer.
Pakken inkluderer: servering og varm drikke underveis, leie av truger, skistaver og guide

Overnatting og servering

Mokk Gård tilbyr også overnatting for små og store grupper i hovedhuset, som har 40 sengeplasser fordelt på 2, 3 og 4-mannsrom. Rommene har enkel standard, med dusjer og toaletter på gangen. Det særegne, over 100 år gamle huset, har stor og koselig peisestue, spisesal og romslig kjøkken. På bestilling serveres middag, frokost eller andre måltider. Lokale råvarer brukes ofte i matlagingen og Mokk Gård er sertifisert som Norsk Økoturismebedrift.

Bestilling og Skreddersøm

Fyll inn skjema eller kontakt oss på: Tel: 74 40 17 16 – E-post: post@visitinnherred.com

 

Center map
Traffic
Bicycling
Transit