Bli med på en guidet trugetur i det flotte turterrenget rundt Mokk Gård i randsonen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Truger er enkelt å gå på, og gir deg opplevelser utenom det vanlige.

Tradisjonsrik fjellgård i Steinkjer

Mokk Gård er en tradisjonsrik fjellgård. Gården ligger i naturskjønne omgivelser tett oppunder snaufjellet, på grensen til Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark. Her kan du bli med på en guidet trugetur i området rundt gården.

Trugetur passer for både for deg med og uten erfaring med ski og snø. Du kan ta turen på dagtid, i skumringstimen eller på kveldstid med hodelykt. I løpet av turen vil du få servert varm drikke og noe å spise.

Pris fra 350 kr pr. pers.

Minimum gruppepris: 2500 kr

Pakken inkluderer: leie av truger, skistaver og guide
Tidsbruk: 1,5 – 2 timer.
Leie av truger og staver for tur på egen hånd  Kr. 200,- pr. pers.
Trugetur passer for både barn og voksne.

For mer informasjon og bestilling, kontakt oss på

Tel: 74 40 17 16 – E-post: post@visitinnherred.com
Eller trykk på kappen og fyll inn skjema.

Kombiner turen med overnatting i den koselige kårstua på Mokk Gård.

​​​​​​Mokk Gård tilbyr også overnatting for små og store grupper i hovedhuset, som har 40 sengeplasser fordelt på 2, 3 og 4-mannsrom. Rommene har enkel standard, med dusjer og toaletter på gangen. Det særegne, over 100 år gamle huset, har stor og koselig peisestue, spisesal og romslig kjøkken. På bestilling serveres middag, frokost eller andre måltider. Lokale råvarer brukes ofte i matlagingen

Du vil kanskje også like

Center map
Traffic
Bicycling
Transit