Det er mange turmuligheter på Innherred. Velg mellom lange fjellturer, korte toppturer eller historiske vandreruter – la oss vise deg litt av det som finnes i kommunene på Innherred.

Vandring i Snåsa

Snåsa er et eldorado for den som er glad i friluftsliv og nesten halve kommunen er vernet gjennom Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark. Nedenfor har vi valgt ut 6 ulike turer som vi håper kan være interessant for deg.

Vandring i Steinkjer

I Steinkjer er mulighet for mange flotte turer. Fra en kort, men bratt tur opp på Oftenåsen og verdens største hagestol til langt til fjells og Norges geografiske midtpunkt eller Follaheia med nydelig utsikt utover sjøen.

Vandring i Inderøy

Kulturlandskapet i Inderøy er viden kjent. Gå en eller flere turer i dette flotte landskapet og ta turen innom en av de mange nisjebutikkene og gårdsmatprodusentene

Vandring i Verdal

Turene i Verdal byr på mye historie og nydelig utsikt. Fra vandring langs Verdalselva, til gammelt gruvesamfunn til å se rester etter forsvarsverk. Historiene er med på å gjøre turene spennende.

Vandring i Levanger

Lyst til å oppleve noen av Innherreds flotteste utsiktspunkt? Det finner du i Levanger. Ta turen til Bokkhaugen eller Stokkvola og du vil garantert bli imponert. Du kan også velge å gå på tur i den nydelige Trehusbyen.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: