Ta med kjæresten, ektefellen, vennegjengen eller familien og opplve den historiske matregionen Innherred! Visit Innherred hjelper deg med planlegging av ditt besøk – fra start til slutt!

Her har vi samlet en oversikt med opplevelsespakker for sykkel, vandring, mat, pilegrimsvandring, golf, historiske opplevelser og mere. Disse er bare et utgangspunkt og inspirasjonskilde – Vi skreddersyr opplevelser etter dine ønsker og behov!

ØL, MAT – OG AKEVITTOPPLEVELSER

Opplev Den Gyldne Omvei med koselig overnatting på Husfrua, Akevittsmaking på Berg gård og deilig øl – og matmåltid på Inderøy Gårdsbryggeri.

SETERKOS(T) – OPPLEV SNÅSAVATNET

Rømmegrøt, gomme, sveler, brunost, prim, hjemmelaget syltetøy og saft. At geitene skulle til seters for å gjøre seg fete er sikkert sant. Reis til de ekte og sunne smakene i mat laget lokalt av budeia på setra

SPELET OM DEN HEILAGE OLAV – ÅRETS KULTUROPPLEVELSE PÅ INNHERRED

Bestill pakke med billetter til Spelet om Heilag Olav på Stiklestad og 2 netter på hotell – Vi hjelper deg med planleggingen!

BORGENGJORDEN RUNDT MED OVERNATTING

Opplev Den Gyldne Omvei fra sykkelsetet! Ta toget fra Trondheim og sykle Borgenfjorden rundt med overnatting med mat og gode opplevelser! Vi møte deg på stasjonen.

YTTERØY RUNDT MED OVERNATTING

Bo godt på Thon Backlund Hotell midt i hjertet av Levanger sentrum. Ta ferga over til Ytterøya – Trondheimsfjordens perle og øyfolket du bare må besøke. Utforsk øya med sykkel eller bil. Ditt valg!

GOLF I HISTORISKE OMGIVELSER

Spill golf mellom gravhauger og bautasteiner På Stiklestad Golfbane i Verdal og kombiner med overnatting i historiske omgivelser på Stiklestad Hotell!.

GROTTEVANDRING PÅ MOKK GÅRD

Bli med på en spennende vandring inne i vakre kalksteinsgrotter på Mokk gård og la deg fascinere av underjordiske vannfall!

VANDREVENNLIG DESTINASJON INNHERRED

Kom og opplev pilegrimsvandring, kulturhistoriske vandringer og toppturer kombinert med nydelig kortreist mat på vandrevennlige Innherred i Nord-Trøndelag

TRONDHEIMSFJORDEN RUNDT

Kun én time fra Trondheim ligger opplevelsene og venter på deg; Den Gyldne Omvei, Stiklestad og Trehusbyen Levanger. Sett av tid til en overnatting i en gammel Trøndelån på Inderøya og du får en opplevelse for livet.

«JUL IGJEN!» PÅ STIKLESTAD

«Jul igjen» på Stiklestand passer for hele familien. Her har vi satt sammen en fin pakke med overnatting, deltakelse på Jul igjen og julelunsj.

VENNER PÅ TUR – EN LITT ANNERLEDES PILEGRIMSREISE

Vær sammen i nuet – nyt stillhet og vennskap i 3 dager langs St. Olavsleden fra Stiklestad til Falstad. Nyt god mat og gode samtaler, bli bedre kjent med deg selv og historien – velkommen som pilegrim.

Vi hjelper deg med ferieplanleggingen her på Innherred i Nord-Trøndelag, bare 1 time nord for Trondheim!

Kontakt oss for uforpliktende tilbud og turforslag.
Epost: post@visitinnherred.com
Tel: +47 74 40 17 16

Du vil kanskje også like