Ta med kjæresten, ektefellen, vennegjengen eller familien og opplve den historiske matregionen Innherred! Tjenestenavet Visit Innherred hjelper deg med planlegging av ditt besøk – fra start til slutt!

Her har vi samlet en oversikt med opplevelsespakker for sykkel, vandring, mat, pilegrimsvandring, golf, historiske opplevelser og mere. Disse er bare et utgangspunkt og inspirasjonskilde – Vi skreddersyr opplevelser etter dine ønsker og behov!

 

Akevittsmaking på Berg Gård Foto Pia M Lerseth 2x1 

ØL, MAT – OG AKEVITTOPPLEVELSER
Opplev Den Gyldne Omvei med koselig overnatting på Husfrua, Akevittsmaking på Berg gård og deilig øl – og matmåltid på Inderøy Gårdsbryggeri.
Rasmus og Seline koser seg med god mat på Setra SETERKOS(T) – OPPLEV SNÅSAVATNET
Rømmegrøt, gomme, sveler, brunost, prim, hjemmelaget syltetøy og saft. At geitene skulle til seters for å gjøre seg fete er sikkert sant. Reis til de ekte og sunne smakene i mat laget lokalt av budeia på setra.
Spelet om Heilag Olav 2016 Photo: Visit Innherred SPELET OM DEN HEILAGE OLAV – ÅRETS KULTUROPPLEVELSE PÅ INNHERRED
Bestill pakke med billetter til Spelet om Heilag Olav på Stiklestad og 2 netter på hotell – Vi hjelper deg med planleggingen!
På sykkel Borgenfjorden Rundt i Inderøy
BORGENGJORDEN RUNDT MED OVERNATTING

Opplev Den Gyldne Omvei fra sykkelsetet! Ta toget fra Trondheim og sykle Borgenfjorden rundt med overnatting med mat og gode opplevelser! Vi møte deg på stasjonen.

Sykling i Ytterøy Trondheimfjrodens Perle. Foto: Steinkjerfotografen
YTTERØY RUNDT MED OVERNATTING
Bo godt på Thon Backlund Hotell midt i hjertet av Levanger sentrum. Ta ferga over til Ytterøya – Trondheimsfjordens perle og øyfolket du bare må besøke. Utforsk øya med sykkel eller bil. Ditt valg!
Stiklestad Golfklubb med 18 hulls park og skog bane, som er kåret til en av norges beste golbaner. Internasjonal standard GOLF I HISTORISKE OMGIVELSER
Spill golf mellom gravhauger og bautasteiner På Stiklestad Golfbane i Verdal og kombiner med overnatting i historiske omgivelser på Stiklestad Hotell!
Grottetur på Mokk Gård GROTTEVANDRING PÅ MOKK GÅRD

Bli med på en spennende vandring inne i vakre kalksteinsgrotter på Mokk gård og la deg fascinere av underjordiske vannfall!

Hårskallen i Levanger VANDREVENNLIG DESTINASJON INNHERRED

Kom og opplev pilegrimsvandring, kulturhistoriske vandringer og toppturer kombinert med nydelig kortreist mat på vandrevennlige Innherred i Nord-Trøndelag.

Skarnsundsbrua på Inderøy I Nord-Trøndelag TRONDHEIMSFJORDEN RUNDT

Kun én time fra Trondheim ligger opplevelsene og venter på deg; Den Gyldne Omvei, Stiklestad og Trehusbyen Levanger. Sett av tid til en overnatting i en gammel Trøndelån på Inderøya og du får en opplevelse for livet.

Julestemning på Stiklestad «JUL IGJEN! PÅ STIKLESTAD
«Jul igjen» på Stiklestand passer for hele familien. Her har vi satt sammen en fin pakke med overnatting, deltakelse på Jul igjen og julelunsj.

Vi hjelper deg med ferieplanleggingen her på Innherred i Nord-Trøndelag, bare 1 time nord for Trondheim!

Kontakt oss for uforpliktende tilbud og turforslag.
Epost: post@visitinnherred.com
Tel: +47 74 40 17 16