Vil du oppleve noe av det beste Norge har å by på av mat og matkultur? Følg vår adventskalender og bli med i trekningen av en matreise på Innherred!

VINN MATREISE på Innherred

En matreise på Innherred er noe alle burde unne seg minst en gang i livet. Kos dere med deilig mat i fantastiske omgivelser sammen med gode venner eller i tosomhet.

Nederst i våre adventskalender-artikler, kan du delta i vår adventskalender og bli den heldige vinneren av en matreise på Innherred

Vertskapet, maten og landskapet vil gjøre ferien uforglemmelig!

Vinn matreise på Innherred - Gangstad Gårdsysteri

På Gangstad Gårdsysteri får du kjøpt både ost, is og andre herligheter!

DELTA I KONKURRANSEN

For å være med i trekningen må du svare på noen spørsmål om mat fra Innherred. Disse finner du i hvert av innleggene i adventskalenderen vår.

Nederst i våre adventskalender-artikler, kan du delta i vår adventskalender og bli den heldige vinneren av en matreise på Innherred

Sykling i Ytterøy Trondheimfjrodens Perle. Foto: Steinkjerfotografen

Opplev det vakre landskapet fra sykkelsetet

Hver onsdag og søndag frem til jul åpner vi en ny luke i kalenderen som vil vise frem mat fra Innherred du selv kan ha på bordet i jula og som vil gjøre det litt lettere å svare på spørmålene du må gjennom for å være med i trekningen. Vi håper du blir inspirert!

Øyna Foto: M Rua

 

Vilkår
Premien må benyttes samlet, og kun etter avtale med Visit Innherred. Premien kan benyttes når bedriftene har ledig kapasitet, dette koordineres av Visit Innherred. Premien må benyttes innen ett år. Ved å delta i konkurransen takker man ja til å motta nyhetsbrev fra Visit Innherred.