Vinteren er ikke kald og mørk, den er varm og lys. Bli varm i kroppen når du sitter foran peisen eller opplever noe som setter spor.

Kjenn vintervarmen!

Kjenn varmen i badstua og når du blir sliten på skitur, i hjertet når du sitter fordypet i gode samtaler og når du kryper under dyna langt til fjells.

Er du tøff nok?

Saga Sauna, Inderøy

Saga Inderøy inviterer deg til en glodvarm- og iskald opplevelse. Om du tør!
Ta med vennegjengen til sauna og isbad på Saga. Avslutt spa-opplevelsen i den koselige stua inne på Saga, og nyt servering fra saunamenyen.

Vintermagi i Henning

Steinkjer Henningvola Foto Camerat

I en rødmalt trønderlån, omkranset av gravhauger og spennende historie, kan du nyte vinterens magi – inne og ute. Bruk dagen ute, og kvelden inne med experience meny – et gourmetmåltid på Experience restaurant!

Hvilepuls på grensen

Ådalsvollen Retreat

Unn deg selv en pause fra hverdagen og røm inn i den Trønderske naturen. Tilbring noen timer under stjernene med bobler i vannet og glasset, bad i elva og kjenn blodet bruse.

Frisk luft og hvite vidder

Gode venner, god mat og mye frisk luft er oppskriften på suksess. Legg ut på ski- eller trugetur, nyt peiskos, kortspill og gode samtaler. Kanskje bestiger dere Skjækerhatten sammen?

Trugetur med overnatting

Trugetur, vinter og snø ved Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, Mokk, Ogndal. Perfekt for vinteraktiviteter

Opplev de majestetiske Skjækerfjella med truger på beina. Bli med på guidet tur, eller lei truger og legg ut på oppdagelsesferd med Mokk Gård som utgangspunkt. Kombiner turen med overnatting i den koselige kårstua på Mokk Gård.​​​​​​

Skiløyper på Innherred

Vi kan friste med milevis med oppkjørte skiløyper i alle Innherredskommunene. I oversikten ser du løypestatus og kart.

Utleiehytter i Skjækra

Langt til fjells, uten strøm og mobildekning –  tett på naturen. Opplev de majestetiske Skjækerfjella og få varmen foran peisen på kvelden.

Velkommen inn!

Når vinden uler og kulda kryper inn under klærne er det godt å samle gode venner og finne på noe artig, eller sette dere ned med noe godt i glasset og ta dere tid til den gode praten hverdagen kommer i veien for.

Bli kjent med nasjonalt kultur og historie – på Innherred

Arrangementer på Innherred

Spisesteder på Innherred

Du vil kanskje også like