Opplev det beste Innherred har å by på vinterstid både inne og ute – vi viser deg veg!

Opplev fjellheimen vinterstid

Legg turen sammen med venner eller familie til fjellet i vinter. Lei dere ei hytte eller book dere inn på Skallstuggu eller Mokk Gård som tilbyr både overnatting, mat og vinteraktiviteter.

På Skallstuggu kan du bli med erfaren guide på randoneetur og skredkurs eller bare lån deg et akebrett og sett utfor bakken! Mokk Gård tar deg med på trugetur i randsonen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark.

Langrenn

Det er mange flotte skiløyper på Innherred, det er ikke rart at flere av tidenes beste skiløpere er Trøndere så mange løyper av god kvalitet du kan velge mellom!

På Petter Nordthug skistasion eller Steinkjer skistadion kan du trene i flotte skiløyper med variert terreng. Ønsker du å komme deg lengre til fjells vil en tur til Norges Geografiske Midtpunkt være en opplevelse for livet, her går du helt i randsonen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Lei deg inn på Lågvassbu og tilbing ei natt i villmarkingen Jens Kvernos rike!

Skitur til Norges Geografiske Midtpunkt

Skitur i Skjækerfjellet Turen er 18 km t/r og er godt merket.​Turen til Midtpunktet i Skjækra byr på store naturopplevelser og flott natur med stabile snøforhold og storslagen utsikt. Norges Geografiske Midtpunkt er er beregnet av Statens Kartverk.

La hvilepulsen komme!

Det må ikke skje noe hele tida, la heller hvilepulsen komme, sett deg ned og bare nyt. Sleng beina på bordet, krøll deg sammen i sofaen og nyt lyden av knitringen på peisen og en god bok. Du vet at Ulf Bertil Sende har skrevet krimbok fra området rundt Mokk gård? Lei deg ei fjellhytte og tilbring noen dager tett på naturen – du vil ikke angre.

Vinter på Innherred – ren magi!

Uansett hva du velger lover vi deg en opplevelse av de sjeldne – se bare her!

NRK TV - Glimt av Norge

Det er ett av Norges største sammenhengende villmarksområder, det er fedrelandets absolutte midtpunkt og et ukjent eldorado for de fleste. Vi blir med to unge veivisere til fjells i barsk vinter og vakker sommer.

Vinteropplevelser på Innherred

Se noen av de spennende vinteropplevelsene på Innherred

Du vil kanskje også like

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]