Trenger du et avbrekk fra hverdagen for å ta vare på deg selv? Hvorfor ikke tilbringe noen dager med yoga, meditasjon og egenpleie på vakre Innherred i Trøndelag?

Yoga, meditasjon og egenpleie – koble ut hverdagen!

Å ta vare på egen helse er viktig. Gjennom meditasjon og yoga pleier og styrker du kroppen så du er rustet til å møte hverdagens utfordringer både fysisk og psykisk. Ta et avbrekk fra hverdagsjaget og planlegg en helg med gode venner på Innherred i Trøndelag.

Yoga på Innherred - Yttervik gård

1. Drivhusyoga

Midt i den vakre naturen på Yttervik Gård i Beitstad, med utsikt over fjorden og kulturlandskapet kan du, uavhengig av nivå, bli med instruktør Tora Altin på en kroppslig reise i fantastiske omgivelser.

Tora ta dere med inn i en verden som er utrolig spennende –  en oppdagelsesreise hvor du får utforske din egen kropp. Hvordan puster du gjennom dagen? Hva skal til for å unngå stress, musearm, kroniske muskelbetennelser og dårlig humør? Kombiner det hele med økologisk mat laget av lokale råvarer.
Yttervik Gård kan tilby overnatting med fullpensjon

Qigong på Troset i Levanger - Yoga

Troset i Levanger

2. Qigong i solnedgangen

På Troset i Levanger På Troset møtes fjell og skog, himmel og jord, og du får en fantastisk utsikt over Movannet, Markabygda og veien videre mot Nidaro. Her tilbyr Heidi Qigong og Mindfulness.

Qigongens myke, rolige øvelser hjelper deg med å komme inn i den opprinnelige livskraftens strøm, og dermed optimalt utnytte kroppens selvhelbredende egenskaper. Qigong stimulerer og styrker ledd, muskler, sener, nervebaner og sirkulasjon på en naturlig og velgjørende måte.
Troset tilbyr overnatting i våningshuset på gården

verdal stene spa og kulturgård (4)

3. Massasje og egenpleie

Kanskje noen timer alene er alt som skal til for å lade batteriene? Da kan en tur til Stene Spa anbefales! På Stene Spa kan du slappe av med massasje, badstu, Jacuzzi og solseng – med forfriskninger til. Kjenn hvordan hverdagens kjas og mas forlater kroppen og nyt noen timer sammen.
Les mer om Stene Spa

Epler på Inderøy

Foto: Will Lee Wright

4. Økologisk og kortreist mat

Unn deg selv smaksopplevelser og mat av høy kvalitet produsert av lokale bønder. Handler du økologisk og kortreist vet du at matproduksjonen gir mindre miljøavtrykk enn annen mat, og du kan kose deg med god samvittihet. Legg inn et stopp på Grønn Bølge i Steinkjer sentrum og handle økologisk mat, eller legg turen til en av de mange gårdsmatbutikkene på Innherred.

Sykkelpakke - Borgenfjorden, Trondheimsfjorden og Øyna og Husfrua Inderøy - Foto: Wil Lee-Wright

Foto: Wil Lee-Wright

5. Ut på tur, aldri sur!

Innherred har et rikt nettverk av stier og sykkelmuligheter. Planlegg en sykkel- eller fottur på Innherred. Kanskje frister det å vandre i Bondehæres fotspor langs Gamle kongeveg, eller sykle Borgenfjorden rundt?